• Christian Møller Laustsen

Fremtidens shoppingoplevelse


Zliide Technologies er gået fra ide til en unik løsning, der revolutionere vores shoppingoplevelse. Zliide har udviklet en intelligent alarmbrik til retail, der digitalisere den traditionelle butik. Zliide Security Tag erstatter de almindelige alarmbrikker, der er monteret på varerne i butikken og muliggører en række digitale funktioner, der hæver kundens oplevelse i butikken og giver hidtil uset indsigt i dine butikker.


For ud over at have den almindelige alarmfunktion kan kunderne, via en app, købe varen og selv fjerne alarmen. Alt dette uden at skulle stå i kø eller interagere med travlt butikspersonale. Ved at kombinere selvbetjenings- og convience-tankegangen, der begge hersker i det moderne forbrugsmønster får forbrugeren en helt unik shoppingoplevelse som tilmed er nem, hjælpsom og hurtig. På den anden side får butikkerne, realtidsdata på inventar, unikke remarketing-muligheder, sublim data-indsigt i de fysiske butikker samt et personale som kan fokuserer på kundernes behov.


Hør deres historie i Arrow Podcast og bliv klogere på, hvilke overvejelser de har gjort sig undervejs i projektet og hvordan de med Microsoft teknologier, som Azure har bygget en skalerbar serverless løsning, som udnytter data og AI til at skabe en helt unik forretning.

Hør hele casen her>>

42 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle