• Christian Møller Laustsen

Et intelligent blik på IoT Week


Hvilke sessioner på IoT Week tiltrækker flest kvinder? Hvilke sessioner tiltrækker de yngste deltagere? Hvordan er humøret blandt deltagerne efter frokosten? Arrow præsenterer en ny, intelligent service på IoT Week, der leverer demografisk statistik i realtid. På Arrows stand kan alle deltagere opleve værdien af denne enkle og nemme service, som bygger på Internet of Things (IoT) og Artificial Intelligence (AI) i skyen.


Kort fortalt

Demographic Intelligence Insight er en ny service, som giver et intelligent blik på menneskers færden inden for et bestemt område, fx en konference eller butik, købsmønstre og præferencer, køn, alder og humør. Arrow har konceptualiseret denne service, som er nem at tilgå for både små og store virksomheder og kan skaleres uendeligt uden andet fysisk udstyr end kameraer.

De indsamlede data er ikke personhenførbare, og analysen baserer sig på foruddefinerede karakteristikker af hhv. køn, alder og humør.


Helt konkret

På IoT Week har Arrow opsat et kamera over dørene ved hvert sessionslokale i Musikhuset Aarhus, samt i spiseområdet. I alt 11 kameraer indsamler demografiske data på de deltagere, der går ind i sessionslokalerne. Derudover afkodes ansigtsudtrykkene på deltagerne for at vurdere, hvordan humøret er før og efter en session, samt før og efter frokost. Data fra kameraerne sendes i skyen og bliver analyseret ved hjælp af AI. Data krydses på tværs og giver et intelligent indblik i realtid.


Værdi

Som arrangør er det værdifuldt at vide, hvordan deltagere eller kunder bevæger sig rundt, og om der er store demografiske forskelle på adfærd, præferencer og humør. Det gør det muligt at reagere med det samme og fx ændre bestemte procedurer og øge serviceniveauet bestemte steder. Servicen er ideel til konferencer, butikker og andre steder, hvor man ønsker statistiske data om kundernes færden, præferencer og oplevelse.


Kernen

IoT og Microsoft Cloud Platform med indbygget AI kan løse meget sofistikerede opgaver uden store investeringer. Demographic Intelligence Insight består af fysiske kameraer og intelligent software i skyen og leveres som en service, man abonnerer på.


Arrows filosofi

Med stadig flere eksponentielle teknologier på markedet følger behovet for flere forskellige kompetencer og samarbejdspartnere. Det kræver stram navigation, rette ekspertise og en klar struktur at drive succesfulde digitaliseringsprojekter med flere partnere.

For at gøre det nemt for virksomheder at komme i gang med digitaliseringsprojekter, som påvirker dele af eller hele værdikæden, styrker Arrow sin rolle som innovationspartner for virksomheder og hub for sit økosystem af leverandører og partnere. Demographic Intelligence Insight er en innovativ, nemt tilgængelig service, som bidrager til at styrke Arrows økosystem.

144 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle