• Christian Møller Laustsen

Directions EMEA 2019 – mere intelligent end nogensinde

Opdateret: 10. jan. 2020


Af Alice Merrild.


Klokken er 10 og dørene til Directions EMEA 2019 i Wien åbner. Henover den næste time strømmer det ind med omkring 2.800 konferencedeltagere. De checker ind, tager deres keyhangers med navneskilt om halsen og hilser på dem de kender og ikke kender endnu. Smukke unge kvinder i hvide kjoler guider deltagerne i den rigtige retning. Det summer af den der helt særlige stemning, som opstår på konferencer – man mødes med nye og velkendte kollegaer i branchen, alle er ivrige efter at blive kloge på det sidste nye, speakerne er spændte på at skulle fortælle og sponsorerne er ivrige efter at møde deltagerne. I år var vi i Arrows Microsoft team igen en del af Directions EMEA som silver sponsor og sikke en oplevelse.


Genbrug er guld

Vi har her på sitet tidligere fortalt om vores IoT løsning, som blandt andet er oplagt til brug for konferencer og messer. Første gang vi installerede løsningen var på IoT week i Aarhus – her målte vi, ved hjælp af små batteridrevne kameraer, på konferencedeltagernes humør, køn, alder og sporvalg*.


Data blev opsamlet via Microsoft kognitiv services og efterfølgende anvendte vi Microsoft Power BI til at analysere og kategorisere data. Da Karsten Dehler fra it-forum, ansvarlig for IOT-week i Danmark, var meget begejstret for løsningen, tænkte vi, at det ville være oplagt at teste den af i en ny (og større) konference-setting – nemlig Directions EMEA i Wien.


Læs mere her.

154 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle