• Christian Møller Laustsen

Termisk kamera – scanner for feber

Opdateret: 18. nov. 2020


Vidste du, at du kan scanne for feber bare ved at kigge ind i et kamera?


Som videoen fortæller, skal Christian i dette tilfælde scannes for feber, før han kan komme på kontoret.


Et termisk kamera er placeret i receptionen, og bare ved at kigge ind i kameraet, scanner det hans temperatur inden for få sekunder. Heldigvis har Christian ingen feber og får dermed adgang til kontoret.


Lad os se på, hvordan løsningen er bygget:

Alt, hvad der kræves, er et termisk kamera, der er en engangsinvestering og brug af standard Microsoft Azure Service: IoT Hub.


Ved at forbinde kameraet til Microsoft Azure IoT Hub hjælper denne service med at visualisere de indfangede data, f.eks. Hvor mange besøgende, tidspunktet for besøget og den gennemsnitlige temperatur på de besøgende. Desuden kan hub'en give advarsler til receptionen eller ledelsen, når der registreres feber.


Azure IoT Hub er en backend-løsning, der hostes i skyen, hvilket er perfekt, når du vil forbinde dine enheder til skyen. Forbind PowerBI til løsningen, så alle registrerede data vises i et dashboard og få indsigt i:


- Hvilken tid på året er det mest sandsynligt, at firmaets besøgende bliver ramt af feber?

- Hvor mange af vores besøgende og medarbejdere har faktisk feber - og stiger procentdelen?


Ud over denne værdifulde viden kan virksomheden skabe trygge rammer for medarbejdere og kunder, da de ved, at de har adgang til et sikkert miljø.


Hvad med sikkerheden?

Sikkerheden er blot et yderligere element, som du nemt kan inkorporere i løsningen.


Visuel gennemgang af løsningen:

Er du mere til en visuel forklaring af løsningen, så se med her, hvor Martin Fischer Nielsen gennemgår løsningen.


Vil du vide mere om Microsoft Azure IoT Hub?

Azure IoT Hub skaber en bidirectional og sikker kommunikation mellem IoT enheder og Azure. Azure IoT Hub gør det muligt at oprette en sikker forbindelse til en hvilken som helst enhed og simplificere administrationen. Lyt med på Arrow Podcast og få 10 minutters gennemgang af løsningen. Gå til Arrow Podcast her


Vil du vide mere om det termiske kamera?

Termisk øje-kamera kan bruges til at opdage feber, hovedsagelig ved kontrolporte, receptioner eller hvor crowd screening ikke er muligt. Det vigtigste ved brug af øje-kamera ved kontrolporte er den sammensatte virkning, det har på håndhævelsesbestemmelserne. Læs mere her:


2020 11 Arrow Termisk kamera onepager
.pd
Download PD • 535KB


209 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle